GENEL ÖZELLİKLERİ

GREEN MIRACLE-YEŞİL MUCİZE

SIVI FORMDA YÜKSEK ETKİLİ BİTKİ AKTİVATÖRÜ

GREEN MIRACLE NEDİR?

GREEN MIRACLE. YANSITMA TİPİNDE BİR ANTİTRANSPİRANT OLUP BİTKİLERDE TERLEME, ISINMA VE SU KAYBINI ÖNLEYEN BİR YÜZEY KAPLAMA AJANIDIR.

SEBZE YAĞ ASİTLERİ , AMİNO ASİTLER İLE YÜZEY GERİLİMİ AZALTICI (SULFAKTAN) VE ORGANİK BİYOLOJİK UYARICILARIN DENGELİ BİR BİLEŞİMİDİR.

GREEN MIRACLE BİTKİ AKTİVATÖRÜ RUHSATINA SAHİPTİR.

 EYLEM ŞEKLİ

1-GÜNEŞ YANIKLIĞI VE OLUMSUZ İKLİM KOŞULLARINA ETKİSİ

GREEN MIRACLE BİTKİ YÜZEYİNE SPREYLENDİĞİNDE GÜNEŞTEN GELEN ZARARLI VE FAZLA ULTRA VİYOLE IŞINLARINI GERİ YANSITIR.  BÖYLECE BU IŞINLARIN ÖZELLİKLE MEYVE KABUĞUNDA VE YAPRAKLAR ÜZERİNDE OLUŞTURDUĞU YAKMA, RENK BOZUKLUĞU, ÇATLAMA GİBİ OLUMSUZ ETKİLERİ EN AZ DÜZEYE İNDİRGER.

  •   BUNU YAPARKEN BİTKİ KİRLENMESİNE VE STOMALARIN
  • KAPANMASINA NEDEN OLMAZ.
  •  AŞIRI SICAKLARDA BİTKİLERİN TERLEMESİNİ MİNUMUM DÜZEYD       TUTARAK BİTKİ SU KAYBINI ENGELLER. DAHA AZ SU İLE BİTKİSEL ÜRETİM YAPILMASINA OLANAK SAĞLAR.
  • MUMSU FİLM TABAKASI AŞIRI SOĞUK, ÇİĞ VE KIRAĞI GİBİ OLUMSUZ İKLİM KOŞULLARININ BİTKİLERDEKİ İSTENMEYEN ETKİLERİNİ MİNİMİZE EDER.

2-BİTKİLERDE ÇATLAMA VE YARILMA GİBİ DEFORMASYONLARA ETKİSİ

  GREEN MIRACLE SULFAKTAN BİR ÜRÜNDÜR.

YÜZEY GERİLİMİNİ AZALTARAK BİTKİLERDE KABUK ELASTİKİYETİ

OLUŞTURUR.

ÖZELLİKLE NAR VE KİRAZ GİBİ MEYVELERDE İÇ BASINÇTAN DOLAYI

OLUŞABİLECEK ÇATLAMALARI EN AZ DÜZEYE İNDİRGER..

 3- BİTKİSEL ÜRÜNLERDE DAYANIKLILIĞA, YUMUŞAMAYA VE RAF ÖMRÜNE ETKİSİ

GREEN MIRACLE MEYVE VE SEBZELERDE BİTKİ ORANSAL SU İÇERİĞİNİ(RWC)

KORUR. BU NEDENDEN DOLAYI BİTKİLERİN HASAT SONU TAZELİĞİNİN MUHAFAZA EDİLMESİNDE MÜKEMMEL ROL OYNAR. MEYVE, SEBZE VE FİDELERİN TAŞINMASI ESNASINDA OLUŞABİLECEK TÜM OLUMSUZLUKLARI ENGELLER.

4- DALINDA MUHAFAZA OLANAĞI

HASATI GECİKEN BİTKİLERDE OLUŞABİLECEK ZARARLARI EN AZ DÜZEYE İNDİRGER.

TÜM TARIM ÜRÜNLERİNDE DALINDA MUHAFAZA DEDİĞİMİZ GEÇİKTİRİLMİŞ HASATTA KULLANILABİLACEK TEK ÜRÜNDÜR

 

5- HASTALIK, ZARARLI VE BAĞIŞIKLIK MEKANİZMASINA ETKİSİ

GREEN MİRACLE BİTKİLERDE PAL AKTİVİTESİNİ (FENİLALANİN AMONYUM LİYAZ)MAKSİMUM DÜZEYE GETİREREK HASTALIK VE BOZULMALARA KARŞI BİTKİDE DAYANIKLILIK OLUŞTURUR. VİRÜS SALDIRILARINDA BİTKİYİ DESTEKLER

FUNGUSİT, İNSEKTİSİT VE BİTKİ BESİN ELEMENTLERİ İLE BERABER KULLANILDIĞINDA BU ÜRÜNLERİN ETKİLERİNİ MAKSİMUM SEVİYEYE ULAŞTIRIR.

.

 6- ERKENCİLİK, VERİM VE KALİTEYE ETKİSİ

BİTKİLERDE AŞIRI SICAKLARIN VE KÖTÜ KOŞULLARIN ENGELLEDİĞİ PROTEİN, ENZİM VE KARBONHİDRAT SENTEZLERİNİ ARTIRIR.

SİTOKİNİN, I.A.A,GİBBERELLIC ASİT GİBİ ENZİMLERİN AKTİVİTERLERİNİ MAKSİMUM DÜZEYE GETİRİR. GEREK ÜRÜN VERİMİNDE GEREKSE RENK, İRİLİK, TAT GİBİ KALİTE KRİTERLERİNDE OLUMLU ROL OYNAR.

TARIMSAL ÜRETİMDE ERKENCİLİK SAĞLAR.

BİTKİ BÜNYESİNDE YER OLAN SUYUN VE MİNERAL MADDELERİN TAŞINMASINDA GÖREV ALIR.BİTKİLER TARAFINDAN ALINMASI ZOR OLAN ÇİNKO, BAKIR,DEMİR vsBİTKİ BESİN ELEMENTLERİNİN DAHA KOLAY ALINMASINISAĞLAR BU DA KULLANILAN BİTKİ BESİN ELEMENTLERİNİ VE GÜBRELERİN ETKİNLİĞİNİ ARTIRIR, VERİMLİLİK VE ÜRÜN KALİTESİ YÜKSELİR

MÜKEMMEL ŞEKİL,RENK BRİKS  TAD VE AROMA ANCAK GREEN MIRACLE İLE SAĞLANIR

ERKEN KURU MADDE VE ŞEKER YÜZDESİNE ULAŞAN ÜRÜNLER DAHA ERKEN HASAD EDİLİR.

7- TOHUM KAPLAMADAKİ ROLÜ

GREEN MIRACLE İLE TOHUMLARIN EKİMDEN ÖNCE KAPLANMASI HALİNDE

ÇIKIŞ HIZINDA VE VERİMDE ÖNEMLİ AVANTAJLAR SAĞLANIR

 

 

 

GREEN MIRACLENİN FAYDALARI

ÖNEMLİ NOT:BU KONUDAKİ DETAYLI BİLGİLERİ PROGRAMLARIMIZ BÖLÜMÜNDE BULABİLİRSİNİZ

 1-NAR

ÇATLAMA VE GÜNEŞ YANIKLIĞI PROBLEMLERİNİ EN AZ SEVİYEYE İNDİRİR.

ÇİÇEK VE MEYVE DÖKÜMLERİNİ ENGELLER.

HOMOJEN İRİLİKTE VE RENKTE MEYVE OLUŞUMU SAĞLAR.

 2KİRAZ

ERKENCİLİK SAĞLAR. KİRAZ ÇATLAMA SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİNE YARDIMCI OLUR.

HASAT EDİLEN KİRAZLARDA SAP KURUMASINI ENGELLER.

İRİLİK VE DAHA İYİ RENK GİBİ KALİTE KRİTERLERİNİ OLUMLU ETKİLER.

  3-BAĞ

TANE İRİLİGİNİ VE ŞEKER MİKTARINI ARTIRIR ERKENCİLİK VE VERİM ARTIŞI SAĞLAR.

TAKOZLANMAYI ENGELLER VE HOMOJEN TANE İRİLİĞİ OLUŞTURUR.

HASAT ÖNCESİ VE HASAT SONRASI TANE DÖKÜLMELERİNİ ENGELLER.

SICAK VE SOĞUK ZARARLARINI MİNİMİZE EDER

 4-TURUNÇGİL

ÇİÇEK VE MEYVE DÖKÜMÜNÜ EN AZA İNDİRİR.

BRİKS ORANINI HIZLA YÜKSELTEREK ERKEN HASADA OLANAK SAĞLAR.

GEÇ HASATTA ÖZELİKLE POTASYUM FOSFİT İLE BİRLİKTE KULLANILDIĞINDA KABUK KALINLAŞMASI, YUMUŞAMA, İÇ BOŞALMASI GİBİ MEYVE KALİTESİNDEKİ OLUMSUZLUKLARI MİNİMİZE EDER.

HASTALIKLARIN OLUŞTURACAĞI ZARARLARI EN AZ DÜZEYE İNDİRİR

 5-ÇİLEK, CENNET ELMASI, KAYISI, ŞEFTALİ VE MUZ GİBİ MEYVELERDE

YUMUŞAMA, BOZULMA VE GÜNEŞ YANIKLIĞI PROBLEMLERİNİ MİNİMİZE EDER,

MÜKEMMEL RENK VE ALBENİ OLUŞTURUR.

 6ELMA, CEVİZ, KARPUZ, KAVUN

TÜM MEYVELERDE GÜNEŞ YANIKLIĞI PROBLEMLERİNİ ÖNLER,

ÇATLAMA, LEKE, RENK VE ŞEKİL BOZUKLUĞU, GİBİ SORUNLARI AZALTIR.

ELMALARDA ACI BENEK SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİNDE ETKİN ROL OYNAR

7-DOMATES, BİBER, PATLICAN, HIYAR, BROKOLİ, MARUL, ENGİNAR

KOLAYCA DEFORME OLABİLEN SEBZELERDE YUMUŞAMA, BOZULMA, KARARMA PROBLEMLERİNİ EN AZ DÜZEYE İNDİREREK PAZAR ALBENİSİ YARATIR.

  8-ŞEKER PANCARI

,  POLAR ŞEKER ORANINDA VE VERİMDE ARTIŞ SAĞLAR.

 9-PATATES

 YUMRU SAYISI, YUMRU İRİLİĞİNDE VE VERİMDE OLUMLU ROL OYNAR.

 10-ÇAY

YÜKSEK VERİM, MÜKEMMEL DEM, NEFİS KOKU, AROMA VE DÜŞÜK LİF ORANI SAĞLAR.

 11-ÇELTİK

GEREK DANE VERİMİNDE GEREKSE DANE AĞIRLIĞINDA MÜKEMMEL SONUÇ VERİR.

 12-AYÇİÇEĞİ

 VERİM ARTIŞINDA VE ÇEKİRDEK İRİLİĞİNDE OLUMLU SONUÇLAR YARATIR.

 13PAMUK

AŞIRI SICAKLARIN ETKİSİNİ DÜŞÜREREK VE KOZA DÖKÜMLERİNİ ENGELLEYEREK PAMUK KÜTLÜ VERİMİNDE ARTIŞ SAĞLAR.

LİF UZUNLUĞUNDA VE LİF ÜNİFORMİTE ORANINDA ARTIŞ SAĞLAYARAK LİF KALİTESİNİ ARTIRIR.

14SÜS BİTKİLERİ VE ÇİM

DAYANIKLILIK OLUŞTURUR, KURUMA VE KAYIPLARI ENGELLER.

SU TÜKETİMİNİ AZALTIR.

AŞIRI SICAKLARDAN KAYNAKLANABİLECEK OLUMSUZSUZLUKLARI ÖNLER.

MÜKEMMEL KATOLOĞ RENGİ OLUŞTURARAK PAZAR ALBENİSİ SAĞLAR.

 15-MISIR, BUĞDAY, ARPA

TAHILLARDA YÜKSEK ORANLARDA VERİM ARTIŞI OLUŞTURUR.

MISIRDA SİLAJ KALİTESİNİ ARTIRIR

 16-ZEYTİN

 MEYVE BÜZÜLME VE DÖKÜLMESİNİ ENGELLER.

MEYVE ETİ SERTLİĞİNİ VE YAĞ ORANINI ARTIRIR.

NOT:DETAYLI BİLGİ İÇİN FİRMAMIZI ARAYABİLİRSİNİZ.